200 km hardlopen voor Clini Clowns!

Het CALO haalt geld op voor de Clini Clowns

ZWOLLE – Ruim 30 studenten van de CALO rennen 200 km om geld in te zamelen voor Clini Clowns.

Op donderdag 8 oktober 2020 gaan ruim 30 studenten van de CALO, 200 km hardlopen voor het goede doel Clini Clowns. Hiermee proberen Zij zo veel mogelijk geld in te zamelen, om kinderen in het ziekenhuis even te laten vergeten dat zij ziek zijn. Help jij hen mee?

Doneren kan via https://www.doneeractie.nl/200-km-hardlopen-voor-clini-clowns/-46309.

CALO

CALO in Zwolle is een opleiding voor psychomotorische therapie, sportkunde en lichamelijke opvoeding. Voor de CALO staat bewegen centraal, vandaar dat zij gekozen hebben voor een beweeg-activiteit. Daarnaast willen ze laten zien dat ze zich maatschappelijk betrokken voelen en dat mensen elkaar nodig hebben. Eén van de studenten uit de groep is door ziekte van een familielid nauw betrokken geweest bij de Clini Clowns en daarom willen zij dit mooie initiatief steunen.

Het streven was om voor zaterdag 10 oktober 2020 een minimaal bedrag van €1000,- op te halen door middel van een crowdfundingsactie. Dit bedrag is na één dag al bereikt en daarom hebben zij het streefbedrag omhoog gezet naar €2500,-. Het lijkt hen ontzettend mooi om dit nieuwe streefbedrag te behalen en daarom zijn zij nog op zoek naar sponsoren.