Axetreme-team houdt unieke zaagwedstrijd bij deelnemers thuis

Tijdens de wedstrijd zijn er steeds maar twee begeleiders en één deelnemer aanwezig

ZWOLLE – Net als alle andere sporten, wil de zaagsport hun wedstrijden graag weer oppakken.

Het Axetreme-team, een groep enthousiaste mensen die zich bezighouden met zaagsport, heeft als eerste stap een mooie wedstrijd weten samen te stellen. In plaats van iedereen op één locatie, bezoeken zij de deelnemers 1-voor-1 thuis.

Crew trekt

Met hun unieke wedstrijdwagen zal de crew door Oost-Nederland trekken, met een minimum aantal mensen. Zo zijn er tijdens de wedstrijd steeds maar twee begeleiders en één deelnemer aanwezig, om hiermee aan de huidige veiligheidseisen te kunnen voldoen. Wedstrijd locaties zijn o.a. in Zwolle, Heino, De Wijk, Hattem en Bergentheim.

De normale wedstrijd onderdelen zijn samengevoegd in een ‘Axetreme-atlon’ (genaamd: Axetreme Loggers Competition – The LOG down Edition) een thuiscompetitie bestaande uit drie onderdelen. Dit zijn het kettingwisselen, combi en snoeien. Men zal de wedstrijd houden op vrijdag 22 en zaterdag 23 mei. Deze unieke wedstrijden zullen regelmatig via (live) video’s en foto updates via hun Facebook- en Instagram-pagina worden gedeeld.

Livestream

Nadat alle deelnemers zijn bezocht volgt de prijsuitreiking, op basis van de snelste tijd, ook via een livestream.

Kijk voor meer informatie en volg de wedstrijddagen op hun Facebook ( https://www.facebook.com/AxtremeTeam/ ), Instagram ( https://www.instagram.com/axetremeteam/ ) en de website axetremeteam.nl.