Be Quick ’28 zoekt trainer voor Vrouwen 1

Be Quick ’28 uit Zwolle is met spoed op zoek naar een trainer voor Vrouwen 1

ZWOLLE – Heb jij belangstelling om een vrouwenteam uit de topklasse te trainen? En heb jij ambitie om je verder te ontwikkelen als trainer?

Dat zou top zijn! Wij hebben dan mogelijk een interessante functie voor jou! Be Quick ’28 uit Zwolle is met spoed op zoek naar een trainer voor Vrouwen 1.

Be Quick ’28 heeft het vrouwenvoetbal hoog in het vaandel staan. Zij hebben een grote vrouwen- en meisjestak en daar zijn zij trots op. Komend jaar vieren zij al hun 50-jarig jubileum met de vrouwenafdeling. Een absolute mijlpaal.

Komend seizoen

Voor komend seizoen zijn wij echter nog wel op zoek een nieuwe hoofdtrainer voor ons hoogste vrouwenteam, uitkomend in de Topklasse. Wij zoeken een ambitieuze en gedreven trainer die ons helpt onze ambitie te realiseren; binnen drie jaar meedoen om het kampioenschap in de topklasse. Onze voorkeur gaat uit naar een trainer die een duidelijke voetbalvisie heeft, iemand die buiten de gebaande paden durft te treden, kortom iemand die vernieuwing brengt.

Wij zoeken iemand die in staat is een hecht team te smeden, die een luisterend oor heeft voor de meningen die leven in de groep, maar uiteindelijk vanuit zijn eigen overtuiging keuzes maakt en die helder communiceert. De trainer streeft door middel van gevarieerde trainingen naar betere teamprestaties maar is ook in staat individuele speelsters beter te maken.

De taken

Samenstellen van de selectie in overleg met de trainer van het 2e vrouwenteam en de assistent trainer

Twee keer per week de training verzorgen

Coaching tijdens de wedstrijden

Afstemming met trainers van andere teams en de assistent trainer over de wedstrijdselectie, ontwikkeling van spelers, etcetera.

Wat verwachten wij van de sollicitant?

Betrouwbaar, open en eerlijk

Communicatief vaardig

Inlevende persoonlijkheid

Tactisch inzicht en hierin snel kunnen schakelen

In het bezit van de benodigde KNVB licentie (minimaal TC2)

Enkele jaren ervaring als trainer

Ervaring met vrouwenvoetbal is een pre

Wat mag je van ons verwachten?

Gedreven en gemotiveerde voetballende dames

Goede trainingsfaciliteiten en –materialen

Een passende financiële vergoeding

Een gezellig club en een fantastische voetbalomgeving!

Be Quick biedt de mogelijkheid om te werken op hoog niveau. Presteren is belangrijk, maar plezier is minstens zo belangrijk binnen de club.

Heb je interesse en kom je graag met hen in gesprek? Stuur een korte motivatie en CV naar voetbalzaken@bequick28.nl

Ook voor meer informatie kan de geïnteresseerde contact opnemen via dit e-mailadres.