De zomer skatend afsluiten – Night Skate Zwolle

Dit jaar nog twee keer Night Skate Zwolle

ZWOLLE – Binnenkort staat er weer een Night Skate Zwolle op de agenda. De beste manier om de zomervakantie af te sluiten voordat iedereen weer aan de slag gaat. Ben jij er (weer) bij? Samen door mooie Zwolle skaten.

Op vrijdag 23 augustus om 19.30 uur vertrekt een groot rijdend peloton vanaf Park de Wezenlanden. Onder begeleiding van onze verkeersregelaars en met geweldig muziek skaten ze met zijn allen naar Zwolle-Zuid en dan gaan de skaters langs de mooie Zwolse dijk. Uiteraard is er onderweg een rustpauze.

Dus iedereen neem zijn vrienden, ouders, buren, collega’s of kinderen mee & skate en swing mee op de muziek! Dan maken we er met z’n allen een gezellige en sportieve avond van.

Dit jaar nog twee keer Night Skate Zwolle

Deze zomer stonden er vijf Night Skates in de agenda. We hebben nog twee leuke avonden te gaan en hopen er met z’n allen een spetterend evenement van te maken. We hopen dat iedereen erbij is op vrijdag 23 augustus én op vrijdag 20 september. Gebruik je kop; helm op!

Wie ook zin heeft om mee te rijden maar zijn of haar skates niet meer kan vinden of zitten de skates niet meer zo lekker? Of wil je gewoon wel eens nieuwe skates uitproberen? Geen probleem! De sponsor Lindenholz stelt skates en helmen beschikbaar om uit te proberen. Veiligheid is erg belangrijk. Daarom is een helm verplicht.

Hulp gevraagd!

Night Skate Zwolle zoekt nog vrijwilligers om mee te helpen om de Night Skate mogelijk te maken. Wie organiseren leuk vind, of weet hoe je dingen beter kan maken, die zoeken we! We zoeken ook een aantal ervaren skeeleraars die mee kunnen doen als verkeersregelaar. Dus kan je goed remmen en ook af een toe een sprintje trekken? Dan hebben we jouw hulp nodig om Night Skate Zwolle veiliger te maken en hiermee een spetterend event van maken. Neem contact met ons op nsz@schaatsverenigingzwolle.nl

Meer weten? Check de site www.nightskatezwolle.nl of onze FB pagina.