Het balletje van geluk rolde ditmaal de andere kant op

Het ging gelijk op tussen de handbaldames, om en om werd er gescoord aan beide kanten

ZWOLLE – Zondag 1 december stond Wesepe DS1 op het programma voor de handbaldames van Zwolle. Eerder dit seizoen, hebben de dames met 1 punt verschil gewonnen van Wesepe in een bekerwedstrijd.

Gebrand om nogmaals de winst te behalen, begonnen de dames aan de wedstrijd. Het ging gelijk op, om en om scoorde men aan beide kanten. Waar de Zwolse dames steekjes lieten vallen in de verdediging, benutte men weer kansen aan de andere kant.

Rust

Het rustsignaal klonk en met een kleine achterstand gingen de dames de kleedkamer in. Met nieuwe focus begonnen de dames van Zwolle aan de tweede helft, en dat gebeurde sterk. Met 4 snelle tegenaanvallen werd de achterstand omgedraaid naar een 17-15 voorsprong. Echter namen de dames uit Wesepe hier geen genoegen mee en wisten het terug te brengen naar 19-19.

Vanuit deze stand wisten beide ploegen het uitermate spannend te maken in het laatste deel van de tweede helft. De doelpunten vielen wederom aan beide kanten, echter wist Wesepe in de slotfase de overhand te hebben. Met nog een minuut op de klok, stond het 30-32.

Helaas wist Zwolle niet dichterbij te komen dan 31-32, en rolde het balletje van geluk dit keer naar de kant van de dames van Wesepe.