Meidenvoetbaldag bij ZAC

Het wordt een gezellige middag vol voetbalfun voor meiden met en zonder voetbalervaring

ZWOLLE – Op zaterdagmiddag 13 juni houdt voetbalvereniging ZAC een Meidenvoetbaldag op sportpark Jo van Marle in Zwolle-Zuid. Een voetbalmiddag met leuke voetbalspellen, trainingsoefeningen en tricks van freestyler Jasmijn Janssen.

Kennismaken

Meidenvoetbal is enorm in opkomst. Veel meiden denken echter niet meteen aan voetbal als ze op zoek gaan naar een sport. Tijdens de Meidenvoetbaldag kunnen zij kennismaken met de sport en zelf ontdekken hoe leuk voetbal is. Het wordt een gezellige middag vol voetbalfun voor meiden met en zonder voetbalervaring.

Freestyleshow en clinic Jasmijn Janssen

Freestyle voetbalster Jasmijn Janssen is Nederlands kampioen freestyle bij de vrouwen en werd twee keer vierde op het WK Freestyle. Freestylen is een populaire vorm van voetbal waarbij het gaat om behendigheid en trucs met een bal. Jasmijn geeft bij de Meidenvoetbaldag van ZAC niet alleen een demonstratie, ze geeft ook een clinic aan de deelnemers.

Aanmelden

De Meidenvoetbaldag bij ZAC is voor meiden van 5 t/m 12 jaar. Deelname is gratis. Aanmelden kan via meidenvoetbal@zac.nl. Vermeld daarbij naam, leeftijd en telefoonnummer van de ouders.

Kijk voor meer informatie op www.zac.nl .