Nieuwe clubkleding voor zwemvereniging

Door sponsoring is het mogelijk om de nieuwe clubkleding van ZV44 tegen fors gereduceerd tarief aan te bieden

ZWOLLE – Met trots presenteert ZV 44 de nieuwe clubkleding. Uit handen van sponsoren Marco Reuvers van Reuvers Sport Zwolle en Fred Sakkers van Technius mocht zij de eerste nieuwe set in ontvangst nemen.

Met gedegen advies van sponsor Reuvers Sport is door het bestuur van ZV 44 gekozen voor de kledinglijn van het merk Jako, model Striker. Een mooie lijn met een toekomstbestendig en kwalitatief hoogwaardige uitstraling. Deze past goed bij de kwaliteit die de jonge Zwolse zwemvereniging haar zwemmers biedt.

Reuvers Sport is al jaren een gevestigde naam in Zwolle. Naast vele andere sporten is Reuvers Sport gespecialiseerd op het gebied van zwemmen. Het gehele jaar door is in de winkel een breed assortiment (zwem)artikelen op voorraad. Voor professioneel advies gebaseerd op vakkennis en jarenlange ervaring kan iedere sporter er terecht.

Ook sponsor Technius is een bedrijf dat goed past bij alles waar ZV 44 voor staat. Als specialisten in techniek bemiddelen zij de beste techneuten naar uitdagende werkgevers. Een bedrijf met passie voor hun mensen. Denken in oplossingen, praktisch en doelgericht handelen en zo samen meters maken, is hun motto en dat sluit prima aan bij de visie van ZV 44.

ZV 44 is zeer verheugd vanaf 5 juni met deze twee prachtige bedrijven in zee te kunnen gaan. Door de sponsoring is het mogelijk om de nieuwe clubkleding tegen fors gereduceerd tarief aan te bieden aan de zwemmers waardoor het gehele team eenduidig en met professionele uitstraling bij wedstrijden aan de start kan verschijnen.