Oranje Zwart groeit en is op zoek naar Dames!

Er kan op ieder gewenst niveau ingestapt worden, zodat iedereen op zijn of haar niveau kan korfballen

ZWOLLE – Een mooi plaatje; ’s avonds met je vriendin, vrouwelijke collega, buurvrouw of in welke vorm van betrokkenheid dan ook, trainen bij Korfbalvereniging Oranje Zwart.

Het teamgevoel krijgen en de mooie sport korfbal ontdekken. Nadien een drankje aan de bar of op het terras en even bijkletsen.

“Men kan op ieder gewenst niveau instappen, zodat iedereen op zijn of haar niveau kan korfballen. Het mooie van korfbal is dat het een gemengde sport is, en zowel binnen als buiten gespeeld wordt”, aldus Thérèse van Vliet, voorzitter Wervingscommissie van korfbalvereniging Oranje Zwart.

Meer aansluiting

Het zou geweldig zijn als er meer dames aansluiten om te ontdekken hoe leuk korfbal is en vooral hoe gezellig het is om even te sporten, te ontspannen en misschien wel deel te nemen aan een van de vele leuke activiteiten die door de NevenActiviteitenCommissie worden georganiseerd. Oranje Zwart timmert aan de weg, groeit en is op zoek naar dames.

De zomervakantie biedt de mogelijkheid om er eens over na te denken om vervolgens mee te komen trainen. Wij starten de trainingen weer half augustus.

Informatie

Voor meer informatie en opgave om 5 x gratis mee te trainen kun je terecht op de site: https://oranje-zwart.nl/site/doelgroepen/senioren

Korfbal leuk voor jou!

Neem voor meer informatie contact op met:

Harry Dreuning,

Bestuurslid, 06-51753125, Bestuur@oranje-zwart.nl

Dan ontmoeten zij jou graag nà de zomervakantie.