Scania Zwolse Halve Marathon zoekt goede doelen

Goede doelen die in aanmerking willen komen voor ondersteuning kunnen zich melden

ZWOLLE – Degenen die het grootste hardloopevenement van Zwolle houden, koppelen ook aan de twintigste editie van de Scania Zwolse Halve Marathon drie goede doelen.

Goede doelen die in aanmerking willen komen voor ondersteuning kunnen zich voor 5 december 2019 melden via info@halvemarathonzwolle.nl. Stuur een motivatie mee. Dit geldt voor de deelnemers van het hardloopfestijn.

Keuze

Alle deelnemers kunnen er tijdens de inschrijving voor de Scania Zwolse Halve Marathon of de Wavin 4 Engelse Mijlen voor kiezen om geld te doneren aan de goede doelen. Dit is geheel vrijblijvend. Naast deze donaties ontvangt elk goed doel vijftig startbewijzen, waarmee zij extra inkomsten kunnen genereren. Bij de selectie van de goede doelen kijkt de organisatie onder meer hoe creatief de goede doelen omgaan met deze startbewijzen. Het bestuur van Stichting Halve Marathon Zwolle maakt in januari de geselecteerde goede doelen voor 2020 bekend. In aanmerking komen uitsluitend goede doelen uit de regio Zwolle.

13 juni

Men houdt de twintigste editie van de Scania Zwolse Halve Marathon op zaterdag 13 juni 2020. Ook in 2020 zal het evenement weer een feest zijn om te lopen en om naar te kijken. De inschrijving start op zondag 1 maart 2020 om 12.00 uur, voor zowel de Scania Zwolse Halve Marathon als de Wavin 4 Engelse Mijlen.