Sporten tijdens BSO tijd? Dat kan!

Met een uitgebreid sportaanbod gegeven door SportService Zwolle-docent Jeffrey van der Vlist zijn de middagen bij de gloednieuwe sportbso nooit saai

ZWOLLE – Bewegen is groeien, sporten is plezier hebben: dat kan nu ook tijdens bso-tijd.

De middagen na schooltijd bij sportbso Doomijn Nijenhuislaan in Stadshagen tovert men om tot één groot sportfestijn. Dit samen met een echte sportdocent en pedagogisch medewerkers. Korfballen, voetballen of liever tennissen? Met een uitgebreid sportaanbod gegeven door SportService Zwolle-docent Jeffrey van der Vlist zijn de middagen bij de gloednieuwe sportbso nooit saai.

Gebouw van Sparta

‘Vanaf 17 augustus zijn we gestart in het prachtige gebouw van Sparta aan de Nijenhuislaan in Stadshagen. De bedoeling is dat we de middagen voor de kinderen sportief maken. Nét dat beetje extra aanbod in vergelijking met een reguliere bso. En het fijne is, ieder kind kan en mag sporten op z’n eigen niveau. Wat je kunt én wat je wilt, daar gaat het om!’ Geeft Jeffrey aan. De locatie is gevestigd bij een sportpark, waar veel vierkante meters sportplezier voor handen zijn: een grote ruimte binnen, kleedkamers voor meisjes en jongens én twee grote kunstgrasvelden. En natuurlijk alle materialen die je nodig hebt om te kunnen sporten.

Knutselen of spelletjes

Naast een divers sportaanbod is er natuurlijk ook gewoon de mogelijkheid om te knutselen of een spelletje te doen. De sportbso is voor nu geopend op maandag, dinsdag en donderdag van 14.30 – 18.15 uur, maar bij meer animo is er ook de mogelijkheid voor buitenschoolse opvang op woensdag en vrijdag. ‘We merken nu al dat de sportbso erg populair is, de maandag stroomt al aardig vol.’ Aldus Karen Borst, manager bij Doomijn Kinderopvang.

‘Wie zekerheid van een plekje wil hebben kan zich aanmelden door contact op te nemen met de afdeling Klantadvies van Doomijn Kinderopvang via (038) 421 45 21’.