Vacatures PEC Zwolle Voetbalacademie

Bron: www.peczwolle.nl

ZWOLLE – Het opleiden van eigen jeugd is essentieel binnen het huidige betaald voetbal. PEC Zwolle zet zich, in samenwerking met het Centre for Sports and Education (CSE), met hart en ziel in om de kwaliteit van de voetbalacademie verder te ontwikkelen.

Nationale voetbalacademie

De jeugdopleiding van PEC Zwolle is door de KNVB beoordeeld als nationale voetbalacademie. De nationale voetbalacademie is het één na hoogst haalbare niveau, achter de internationale voetbalacademie.

Jeugdteams

De PEC Zwolle Voetbalacademie beschikt over tien jeugdelftallen: O18, O17, O16, O15, O14, O13, O12, O11, O10 en O9. De thuiswedstrijden worden op zaterdag gespeeld in het MAC3PARK stadion of op het terrein van buurtvereniging Be Quick ’28.

Vacatures

Voor het komende seizoen is de PEC Zwolle Voetbalacademie op zoek naar extra handen om te helpen. Het gaat om de volgende functies:

–         Teammanager PEC Zwolle O10

–         Assistent-scheidsrechters (m/v)

–         Gastheren en gastvrouwen

Voor wie op zaterdagen beschikbaar is en incidenteel op avonden doordeweeks is één van deze vacatures misschien wel iets. 

Om te reageren op bovenstaande vacatures of voor inhoudelijke vragen kunnen belangstellenden contact opnemen met de PEC Zwolle Voetbalacademie via de mail: voetbalacademie@peczwolle.nl. Sollicitaties dienen voorzien te zijn van NAW-gegevens en een curriculum vitae.