Vrouwen lopen voor Vrouwen

ZWOLLE – Vrouwen lopen voor vrouwen houdt een wandeling voor het goede doel. Heerlijk wandelen en tegelijk omzien naar anderen. Dat is het uitgangspunt van deze organisatie. Op 1 juni is er een mooie lentewandeling in Zwolle. Tijdens de lentewandeling kun je genieten van de prachtige omgeving van Zwolle. Vervolgens word je heerlijk in de watten gelegd met een high tea. Kortom, een heerlijk dagje uit om gezellig samen te beleven, bijvoorbeeld met je vriendinnen, zussen, wandelmaatjes of buurvrouw.

Met de tocht wordt geld ingezameld voor vrouwen in nood. Bij De Hoop worden vrouwen geholpen die kampen met een verslaving of psychische problemen. Terwille helpt vrouwen die verstrikt zijn geraakt in de prostitutie. De inzet van de wandelaars bij Vrouwen lopen voor Vrouwen maakt het mogelijk dat kwetsbare vrouwen een nieuwe start kunnen maken.

Wandel je mee op zaterdag 1 juni? Aanmelden kan via www.vrouwenlopenvoorvrouwen.nl/tocht/lentewandeling-zwolle. De afstand van de wandelroute is ongeveer 12 kilometer. Deelnemers wandelen door de groene en waterrijke omgeving van Zwolle. Startpunt van de tocht is Zuiderhof, Troelstralaan 25, 8014 ZA in Zwolle.