Zwolse Voetbaldagen Zomer 2020 – vv SVI – 10, 11-12 augustus

De Zwolse Voetbaldagen is voor iedere voetballer de beste afsluiting van de zomervakantie

ZWOLLE – Mochten de Zwolse Voetbaldagen vanwege het corona virus geen doorgang kunnen vinden, dan krijg je het inschrijfgeld terug! 

SVI

Al jaren een begrip in Zwolle, de Zwolse Voetbaldagen bij vv SVI. In opdracht van vv SVI houdt Skills Zwolle voor het zesde jaar de bekendste voetbaldagen van de zomervakantie. Iedere editie staat garant voor kwaliteit en plezier, en ook dit jaar maken wij er weer een groot voetbalfeest van!

De Zwolse Voetbaldagen is voor iedere voetballer de beste afsluiting van de zomervakantie! Vorig jaar met een record aantal van 145 deelnemers!  Techniektrainingen, nieuwe skills, boarding voetbal, voetgolf en een heuse Champions League, Je maakt het allemaal mee bij de Zwolse Voetbaldagen 2020. Drie dagen voetbalplezier aan het einde van jouw zomervakantie!

Driedaagse

De Zwolse Voetbaldagen 2020 is een driedaags evenement voor voetballiefhebbers uit de leeftijdscategorieën O7 t/m O14. Jongens en meisjes van álle verenigingen zijn van harte welkom. Indelingen worden gemaakt op basis van leeftijd en niveau, zodat iedereen op zijn of haar eigen niveau kan meedoen. Onder leiding van enthousiaste en ervaren trainers krijg je drie dagen lang allerlei leuke voetbalactiviteiten. Iedere ochtend uitdagende techniektrainingen met snel voetenwerk, balbehandeling en nieuwe skills.

Activiteiten

Iedere middag zijn er leuke uitdagende voetbalactiviteiten als voetgolf, powershooting, latje trappen, boarding voetbal en natuurlijk de Champions League. Alle techniektrainingen en voetbalactiviteiten zijn gericht op plezier en de ontwikkeling van de deelnemers. 

Info

De Zwolse Voetbaldagen 2020 vinden plaats op maandag 10 augustus, dinsdag 11 augustus en woensdag 12 augustus 2020 op sportpark De Siggels (vv SVI) in Zwolle Zuid. Het programma is dagelijks van 09.00 uur – 15.00 uur. De kosten voor deze drie dagen zijn €94,50 en daarvoor krijg je naast techniektrainingen, voetbalactiviteiten, begeleiding en lunch ook een fraai tenue, met je eigen naam, een certificaat en natuurlijk een bal.